Wat doen wij?

Wij doen ons vak met deskundigheid en liefde. Daarom kunt u er bij ons van op aan dat de klant écht koning is. Dat uit zich in deskundige adviezen, duurzame producten, persoonlijke service en nette afwerking.

En dat alles tegen nette prijzen!

Wij staan altijd klaar en denken met u mee over de inrichting van uw woning, bedrijf of elk ander object dat een nieuw aanzicht nodig heeft.

Alle soorten vloeren

Wij leveren duurzame producten in diverse soorten en maten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bij ons kunt u terecht voor: egaliseren van vloeren, verkoop en leggen van alle soorten vloeren zoals marmoleum, PVC vloeren, laminaat, tapijt, vinyl, lamel parket, en nog meer veel meer.

Raambekleding

Naast vloeren kunnen wij u ook vele soorten en merken raambekleding leveren. houten jaloezieën, duettes, Plissé, gordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen.

Trap renovatie

Ook uw trap kunnen wij geheel renoveren met tapijt, marmoleum, trapmatten, halve maantjes, traplopers en leveren e/o monteren wij horren en hordeuren.

Betonlook / Betondesign

BetonDesign / betonlook kan als afwerkvloer worden geïnstalleerd, direct op een geschikte ondergrond. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële “betonlook” uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid. Hetzelfde geldt voor de decoratie van wanden, die hiervoor voldoende vlak zijn voorbereid voor een mooi strak resultaat. Desgewenst kan in overleg met ons ook enige structuur in de afwerklaag worden aangebracht. Voor een stijlvolle en onderscheidende wanddecoratie op iedere plek: thuis, op kantoor, in scholen, zorginstellingen, sportruimten, etcetera.

Service

Jos van Noort kenmerkt zich door een prima service. Wij geven u deskundig advies bij aankoop, nette afwerking van de vloer- en raambekleding en wij laten alles altijd netjes achter. Ook voor service en onderhoud achteraf bent u bij ons aan het goede adres.

Advies

Voor het opdoen van ideeën en vrijblijvende adviezen kunt u met ons een afspraak maken. Wij nemen stalen mee en adviseren u graag thuis of op locatie!

Vraag naar de mogelijkheden!