Trots op project

Compleet woonhuis gestoffeerd

Trots op dit project vanwege de diverse producten uit ons assortiment, die hier vakkundig zijn geplaatst.

Laminaatvloer Impressive 175m2, kozijnen ingekort zodat de klant geen ergernis heeft over de vaak loszittende plakplinten rondom de kozijnen. Vloer afgewerkt met stijlplinten.
Op de begane grond gekozen voor horizontale jaloezieën (Luxaflex) omdat die superstrak en tijdloos modieus zijn. Ook bieden ze uitstekende lichtregulering en veel privacy. Bij de schuifpui mooie Inbetween gordijnen gehangen met de nieuwe Wave-confectie, zodat de gordijnen altijd mooi geplooid vallen op een Cosmo rail. Slaapverdiepingen Duettes geplaatst omdat die verduisterend en zonwerend zijn en dat het dus koel en donker is. Toilet en badkamer voorzien van BetonDesign van Eurocol. Sterk, robust, mooi en ook gemakkelijk schoon te maken.


  • Vloer keuze
  • Afmetingen

LAMINAAT IMPRESSIVE

Quick-Step Impressive is een collectie laminaatvloeren met een buitengewoon natuurlijke aanblik en gevoel. De authentieke houtnerven van de planken worden bijvoorbeeld perfect weerspiegeld in de voegen van de vloer. En dat is niet alles: dankzij een unieke waterafstotende ‘HydroSeal’ coating ogen de Impressive laminaatvloeren niet alleen prachtig, maar zijn ze ook het best tegen water bestand van alle laminaatvloeren die ooit zijn gemaakt.

Dikte 8 mm
1 doos 1,835 m²
Lengte x breedte 138 cm x 19 cm
Aantal panelen per doos 7
Verkoopprijs 24,99 / m² incl. btw

Update Coronavirus

Wij blijven onze gebruikelijke service verlenen.

Wij houden wel 1,5 m. afstand.

Werken met handschoenen aan en mondkappen voor.
Wassen onze handen tijdens en na de klus.

Indien u koorts heeft, graag onze afspraak verzetten.

Ons doel is om onze activiteiten draaiende te houden en u de beste service te blijven bieden die u van ons gewend bent, waarbij gezondheid de hoogste prioriteit heeft.