Sphera Fabscrap

Niet alleen de auto-industrie werkt met de bekende concept-cars, ook in de vloeren is er sprake van concepten.
Een voorbeeld daarvan is Sphera Fabscrap.

Sphera, onze homogeen vinylvloerbedekking, wordt in een zero-waste productieomgeving in Coevorden gemaakt. Granulaat dat niet in de productie van Sphera terechtkomt, werd gebruikt in de rug van andere producten. Nu heeft het granulaat een geheel eigen toepassing en ontstaat een nieuwe unieke concept-vloer…. Fabscrap, een robuuste vloerbedekking met een levendige, vrolijke uitstraling.

Interessant? Neem contact op en vraag een staal aan.

WAT IS HET SPHERA FABSCRAP-CONCEPT?

De overgebleven hoeveelheid granulaat verschilt per kleur per productie. Dat betekent dat de kleurenmix, die als basismateriaal voor Fabscrap wordt gebruikt, ook verschilt. De mix van kleuren is altijd dezelfde, maar wel in verschillende verhoudingen. Daarom spreken we over een concept in plaats van een product. De kwaliteit is gelijk aan Sphera.

ALTIJD HETZELFDE MAAR TOCH WEER ANDERS

LIMITED EDITION

Bij de productie blijft slechts een beperkte hoeveelheid niet gebruikt Sphera-granulaat over. Daarmee is de productie van Fabscrap redelijk beperkt, wat het nog unieker maakt. Mocht u Fabscrap in uw project willen gebruiken, dan kan dat natuurlijk altijd. Vraag bij grote projecten naar de beschikbaarheid. Kijk in het magazine en laat u inspireren.

SPEEL EN COMBINEER MET SPHERA

De vier Fabscrap-dessins zijn gemaakt van dezelfde kleuren als Sphera Element. In combinatie staan ze garant voor een prachtige functionele vloer met unieke accenten. Zo eenvoudig was combineren nog nooit. Naast Sphera Element bestaat de Sphera-collectie ook nog uit Sphera Energetic en Sphera Evolution, beide met een geheel eigen uitstraling, die in diverse segmenten uitstekend tot hun recht komen.

Bel/app ons voor meer info/advies of afspraak