Pvc vloer

PVC vloeren met vele realistische designs

Op zoek naar een PVC vloer? Bij Jos van Noort Woning- en Projectstoffering vindt u de mooiste collectie PVC vloeren in de regio Gouda en kunt u een mooie natuurlijke vloer creëren. Een vloer die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is, maar dan zonder de nadelen.

Een pvc vloer is duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen.

Daarnaast is een pvc vloer uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om een pvc vloer in vochtige ruimtes, zoals badkamers toe te passen. Alle pvc producten zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor zijn de vloeren duurzaam en heel onderhoudsvriendelijk. Een pvc vloer biedt veel voordelen. Maak een afspraak bij u thuis en check de stalen meteen bij uw interieur.

De voordelen op een rij:

  • Natuurgetrouwe uitstraling.
    (zien eruit als een natuurlijke houten of stenen vloeren, echter zonder de nadelen)
  • Waterbestendig en daardoor toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens.
  • Eenvoudig te reinigen.
  • Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud.
  • Aangenaam, zacht loopgeluid.
  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.
  • Ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen voor een gezond binnenklimaat.
  • Tot 15 jaar garantie.

Een Pvc vloer biedt vaak een ideale vloeroplossing.

Klik op onderstaande afbeelding en ontwerp uw eigen leefruimte ->

2016-02-25_1917pvc vloer gouda
Bij Jos van Noort Woning- en Projectstoffering vindt u de mooiste PVC Vloeren in de regio Gouda, Haastrecht, Moordecht, Reeuwijk, Stolwijk, Waddinxveen en  met de beste prijs/kwaliteit verhouding! Ook buiten de regio maken wij graag een afspraak om persoonlijk uw wensen te bespreken.

Bent u opzoek naar een PVC vloer? Gelegd door een vakman? Maak een afspraak bij u thuis of werk. Check de vloer live bij uw eigen meubilair en eigen omgevingslicht. Liever zelf doen? Wij hebben onze eigen bezorgdienst op afspraak in de regio Gouda. Gratis advies door een vakman bij u thuis!

PVC vloer is: hygiënisch · geluiddempend · slijtvast en gewoon mooi!