BetonLook

Vloer en wand  betonlook stucwerk

BetonDesign / betonlook kan als afwerkvloer worden geïnstalleerd, direct op een geschikte ondergrond. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële “betonlook” uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid. Hetzelfde geldt voor de decoratie  van wanden, die hiervoor voldoende vlak zijn voorbereid voor een mooi strak resultaat. Desgewenst kan in overleg met ons ook enige structuur in de afwerklaag worden aangebracht. Voor een stijlvolle en onderscheidende wanddecoratie op iedere plek: thuis, op kantoor, in scholen, zorginstellingen, sportruimten, etcetera.

Het product is bijzonder verwerkingsvriendelijk, waardoor het moeiteloos op vrijwel iedere vloer of wand kan worden aangebracht. BetonDesign is ook bijzonder geschikt voor toepassingen waar andere eisen aan worden gesteld. Hiermee is het ook voor projectmatig gebruik de ideale afwerking, zowel in grote als kleine ruimten.

Almere 007

 

 

Meer weten? Neem contact met ons op!beton gietvloer -betonlook stucwerk- betonlook gouda – betonlook gouda – betonnen vloer